[UPDATE] Propunere de rezolutii IAA privind Proiectul OUG pentru modificarea si completarea Legii Audiovizualului nr. 504/2002

[UPDATE 12.12.2012]  Pro TV, Kanal D si Prima TV se alatura demersului initiat de UAPR prin care solicita Guvernului Romaniei sa reevalueze ordonanta de urgenta de modificare si completare a legii audiovizualului nr. 504/2002 in conditiile unei discutii publice la care sa participe in mod activi toti jucatorii din industrie, se precizeaza intr-un comunicat de presa emis astazi de IAA.

[UPDATE 04.12.2012] IAA a prezentat in aceasta dimineata concluziile generale ale analizei de impact a modificarii legii audiovizualului propuse de Guvern, pe care asociatia de marketing si comunicare a facut-o cu consultarea larga a televiziunilor, agentiilor, clientilor, distribuitorilor si a regiilor de publicitate, solicitand institutiei sa avizeze negativ proiectul de ordonanta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MindShare Media

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related