[UPDATE] Castigatorii Romanian PR Awards XI

[UPDATE] Castigatorii Romanian PR Awards XI

Rogalski Damaschin Public Relations a fost desemnata Agentia de PR a Anului in cadrul celei de-a 11-a editii a competitiei Romanian PR Award, care si-a anuntat laureatii intr-o gala festiva desfasurate pe 20 noiembrie 2013 la JW Marriott.

Cu ocazia decernarii premiului, Eliza Rogalski (Fondator, Rogalski Damaschin Public Relations), a declarat: "Pe unul din peretii agentiei noastre sta scris un citat care ne-a inspirat de multe ori in acest an 2013: 'If you work really hard and are kind, amazing things will happen'. Poate ca de aceea 2013 va ramane in istoria agentiei noastre ca anul in care ne-am reinventat nu doar identitatea, ci si prioritatile profesionale. Faptul ca primim cea mai inalta recunoastere a industriei de PR - titlul de agentia anului – face din 2013 un an absolut memorabil. Iar pentru asta vreau sa multumesc celor 11 oameni frumosi care inseamna Agentia Anului 2013, clientilor care ne-au cerut rezultate si substanta profesionala tot timpul, nu doar in 2013, juriului pentru apreciere si fairplay si organizatorilor Romanian PR Award, pentru consistenta unei competitii care devine din ce in ce mai greu de cucerit."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Conan PR

Conan is an independent Romanian agency founded in 2010. We are a team of dedicated professionals focused on building mutually beneficial relationships between brands and their stakeholders. And we are doing it by... vezi detalii »

Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related