L’Oreal Romania si Publicis Romania lanseaza o noua campanie pentru Garnier Color Naturals

L’Oreal Romania si Publicis Romania lanseaza o noua campanie pentru Garnier Color Naturals

Garnier continua colaborarea cu Andra pentru noua campanie Garnier Color Naturals, lansata de L’Oreal si realizata de Publicis Romania. Campania vorbeste despre stil, evolutie, personalitate si o prezinta pe Andra atat ca artista, dar, mai ales, ca mama si sotie.

Andra este o femeie activa, in continua evolutie, personaliatea ei complexa potrivindu-se perfect cu brand-ul Garnier Color Naturals. Schimbarile din viata ei sunt evidente, insa unele lucruri raman constante: ea continua sa fie ambasadorul Garnier Color Naturals.

Noua campanie o prezinta pe Andra in toate cele trei ipostaze din viata de zi cu zi: sotie, mama, femeie de cariera. De altfel, este si prima data cand vedeta apare intr-o reclama alaturi de baietelul ei, David. Mesajul adresat femeilor este unul simplu: e important sa te simti bine, frumoasa, sa fii tu cu adevarat, in oricare dintre ipostazele in care te pune viata.

 

Spotul TV a fost regizat de Toby Tremlett, colaborator in multe dintre campaniile Garnier la nivel international, regizor specializat in filmari de beauty si haircare. Timp de doua zile, acesta a pornit un adevarat maraton, alaturi de o intreaga echipa de beauty si haircare formata din specialisti romani, printre care Alexandru Abagiu – make-up artist, Sorin Stratulat – hair stylist, Diana Enciu si Alina Tanasa - fashion consultants.

 

"Cum a fost la filmare? Peste 36 de ore de fashion, beauty, hair. Practic, visul oricarei femei! In plus, atat eu cat si colega mea, art director, am simtit noul concept ca facand parte din viata noastra. Si noi, ca femei, facem un slalom continuu intre cariera si viata de familie fara sa uitam de fashion, beauty, hair."
Otilia Coman (Senior Copywriter, Publicis Romania)

 

La fel ca Andra sunt si consumatoarele Garnier Color Naturals, femei active, dedicate in primul rand familiei, dar care nu uita sa isi pastreze timp si pentru ele.

 

"Ne-am dorit sa le aratam inca o data consumatoarelor Garnier Color Naturals ca am ramas alaturi de ele. Iar Andra este cea mai potrivita sa le motiveze si sa le inspire. A fost o atmosfera minunata la filmari si ne bucuram ca putem impartasi cateva momente si cu consumatoarele Garnier, prin intermediul platformei Academia de Culoare."
Elis Isa (Marketing Manager, L’Oreal Romania)

 

Campania a fost lansata in luna martie, printr-un spot TV, presa si digital.

 

Echipele participante

Echipa Publicis
Jorg Riommi – Chief Creative Officer, Mihnea Gheorghiu – Group Creative Director, Otilia Coman – Senior Copywriter, Irina Stoleru – Senior Art Director, Alexandra Murray – Client Service Director, Raluca Gheorghe – Account Manager, Camelia Efrimov – Senior AV Producer, Liviu Efrimov – AV Producer, Ana-Maria Olaru – Senior Strategic Planner

Echipa Nurun Romania
Iulia Bordeianu - Digital Account Manager, Codruta Arbore - Digital Account Executive, Alexandra Simionov - Digital Account Executive, Constantin Bunica - Senior Web Developer, Sherin Arabo -  Junior Web Designer

Echipa L’Oreal Romania
Demet Kesisoglu – General Manager, Elis Isa – Marketing Manager, Sara Vaum - Sr. Product Manager Hair Coloration & Styling, Mihaela Munteanu – PR Manager, Anca Stefan - Digital & Consumer Intelligence Manager, Andreea Cuibar – Digital Project Manager

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related