De Halloween, Fanta și VMLY&R au deschis porțile celei mai înfricoșătoare case din București: Fanta Haunted Mansion

De Halloween, Fanta și VMLY&R au deschis porțile celei mai înfricoșătoare case din București: Fanta Haunted Mansion

În ziua cea mai înfricoșătoare din an, când poveștile horror prind viață, de Halloween, Fanta împreună cu VMLY&R au invitat consumatorii într-o casă bântuită din București.

Campania Fanta Haunted Mansion a început pe 16 octombrie, în online, odată cu înscrierea consumatorilor pe platforma dedicată, a continuat cu 7 zile de tur în casa misterioasă și a culminat cu cea mai terifiantă petrecere în seara de Halloween.

În perioada 23-30 octombrie, fanii poveștilor care nu te lasă să dormi noaptea au aflat printr-o experiență tip escape room despre dispariția misterioasă și inexplicabilă a locuitorilor Casei Bântuite Fanta. Curajoșii care au încheiat turul înainte ca timpul să expire au avut șansa de a primi acces la petrecerea din seara de Halloween.

În toate cele 7 zile, tururile au fost rezervate complet din momentul deschiderii înscrierilor. Participanții au trăit fiecare clipă cu emoții și adrenalină și au dat dovadă de curaj, testându-și limitele și trecând dincolo de granițele realității.

Campania s-a incheiat cu o petrecere de groază în casa misterioasă de pe Eminescu 27. Printre invitați se numără și creatori de conținut care au trecut pragul casei pentru turul horror: @CristinaOne, @CristinaCiobăbașu, @RobertȘtefănescu, @Skizzo, @Cudeea, @Ilinca Munteanu, @EdiBrandabură.

Cei care nu au avut șansa de a vizita Casa Bântuită, au putut accesa aplicația Coca-Cola și au avut șansa de a câștiga premii jucând Fanta Haunted Mansion: de la vouchere de cumpărături, console de joc până la cel mai mare premiu, 7 invitații duble la Experiența Haunted Mansion.

Cum niciun Halloween nu seamănă cu altul, anul acesta Fanta a speriat plictiseala într-un mod spectaculos, oferind consumatorilor o experiență inedită și înspăimântătoare. Fanta Haunted Mansion și Fanta Halloween Party au dat fiori celor prezenți prin povestea plină de mistere cu fantome și creaturi ciudate care pândesc din umbră.

"Fanta este un brand care și-a construit de-a lungul timpului identitatea și tipul de comunicare în jurul ideii de distracție și bună dispoziție, având mereu în focus crearea unor interacțiuni inedite cu publicul său. Iar amploarea pe care sărbătoarea de Haloween a câștigat-o în ultimii ani au transformat-o într-o ocazie de neratat pentru a pune în scenă experiențe deosebite pentru toți cei care vor să se distreze alături de Fanta. Fiecare sărbătoare de Haloween este o nouă provocare pe care ne-o asumăm cu entuziasm alături de partenerii noștri din agenție, pentru a putea surprinde publicul Fanta cu o noua campanie tematică. Anul acesta am reușit să creionăm nu doar o simplă activare, ci o întreagă poveste, oferind tuturor oportunitatea de a explora noi dimensiuni ale jocului și ale distracției.", Iuliana Nedelcu, Marketing Director Coca-Cola Romania și Bulgaria.

"ADN-ul nostru de brand activation ne ajută să vedem universul experiențelor de brand într-o perspectivă extinsă și complexă, iar satisfacția este maximă atunci când avem oportunitatea de a crea experiențe imersive pentru brandurile noastre. În acest an, am realizat un pas semnificativ în asocierea brandului Fanta cu distracția de Halloween. Am oferit consumatorilor o experiență cu totul inedită într-o vilă interbelică, unde decorul de calibru cinematografic a transformat Fanta Haunted Mansion în cea mai captivantă atracție de Halloween. Reacția pozitivă a consumatorilor a fost copleșitoare și ne dorim să continuăm pe această linie.", Mina Ionescu, Business Director VMLY&R.

"Pe mine mă sperie foarte ușor poveștile horror și am avut ceva emoții când am primit brieful. Dar m-a ajutat mult libertatea creativă și brandul, pentru care Halloween este un prilej important de comunicare și pare că, pentru o prima campanie care s-a încheiat cu vizita într-o “casa bântuită” , a fost ce trebuie. Bine, mare parte din succesul acestei povești se datorează echipei extinse de oameni care au materializat-o atât de mișto. Și nu zic doar eu asta.", Irina Szelleki, Copywriter VMLY&R.

 

Credits:

Echipa VMLY&R
Mina Ionescu – Business Director
Raluca Dinu – Account Director
Andreea Marcociu – Digital Account Manager
Irina Matei – Account Manager
Ioana Niță – Account Manager
Oana Năvîrcă – Sr. Account Executive
Maria Chiribau – BTL Manager
Irina Szelleki - Copywriter
Miruna Belgun – Art Director
Bogdan Dinu – Group Creative Director
Ioana Ichim – Group Creative Director
Cristian Nichita – Art Director
Alexandru Aiv – Sr. Art Director
Octavian Oftanasa – Social Media Manager
Diana Mărculescu – Social Media Manager
Cristina Lefter – Social Media Executive
Miki Craciunescu – Strategy Director
Dinu Gutu – Strategic Planner
Denissa Mic – PR Director
Melania Adam – PR Manager
Simona Chiritoiu – Traffic Manager

Echipa Fanta România
Iuliana Nedelcu – Marketing Director Coca-Cola Romania & Bulgaria
Raluca Frumușelu - Senior Brand Manager Romania & Bulgaria
Diana Bădoi – Brand Manager
Sibel Omerali – Events Manager
Dana Chitrușcă - Media Operations Manager Romania & Bulgaria
Ana Baltoiu - Social Media Manager

Echipa EssenceMediacom
Monica Petricica - Group Account Director
Costina Calita - Account Manager
Lavinia Goia - Digital Media Manager
Amalia Necula - Senior Digital Account Manager
Daniel Andronic - OOH planner
Adriana Lungu - Senior Content Project Manager
Alexandra Cotfas - Content Project Specialist

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

EssenceMediacom Romania

At EssenceMediacom Romania, we believe in People First, Better Results.We help people, brands and businesses unlock their growth potential. Growing brands is harder than ever. Economies are unstable. Retailers,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related